Ga naar de inhoud

Over mij

Mijn naam is Carien Carp. In 1983 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de opleiding in Amsterdam. Na mijn eerste baan in de revalidatie ben ik met name werkzaam geweest als ergotherapeut bij mensen thuis. Tussendoor heb ik wel enkele uitstapjes gemaakt naar andere werkterreinen, zoals de uitzendbranche en bedrijfsopleidingen. De zorg bleef elke keer toch weer trekken. Nu werk ik part-time, als ergotherapeut bij een instelling voor ouderen.

Binnen de ergotherapie is het coachen en begeleiden van mensen een wezenlijk onderdeel. De laatste jaren ben ik mij daar steeds meer professioneel in gaan verdiepen en heb diverse opleidingen gevolgd. Hoe mooi is het om samen met iemand te analyseren wat de drijfveren zijn, welke bagage je met je meeneemt, bewust maar vaak ook onbewust, wat energie geeft maar ook wat energie kost. Hoe kan je omgaan met aanwezige beperkingen . Kortom hoe kan je je leven leven.

Nu is voor mij het moment aangebroken om te starten met Ginkgo Coaching en Advies, genoemd naar de prachtige Ginkgo Bilobaboom die naast mijn werkkamer staat. Ik ben concreet, opgewekt, enthousiast, denk buiten gebaande paden, reflectief, onderzoeken en ondersteunend. Lichaam en geest zijn voor mij, onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben grote invloed op elkaar. Intuïtie vind ik een prachtig geschenk waar we soms te weinig naar luisteren. En niet te vergeten, ik ben een natuurmens en ervaar de helende werking van planten en buitenzijn. Met al mijn jaren werkervaring als paramedicus en de verschillende opleidingen die ik heb gedaan, heb ik veel te bieden. Ik hoop dat ik dit met anderen mag delen.

Kwaliteitsregister paramedici ; 79901587390

AGB code: 88002008